personligt ledarskap

Att leda sig själv

Personligt Ledarskap är för alla oavsett om du har titeln chef eller ej.

Om programmet

Introduktion

Vårt program för Personligt Ledarskap är utformat för att passa alla, oavsett om du har en formell chefsposition eller inte. Ett starkt personligt ledarskap är dock en förutsättning för att kunna bli en framgångsrik ledare för andra.

Individanpassade teorier & övningar

Personligt stöd av ledarutvecklare

Unikt digitalt verktyg - struktur

Tillgång till vårt Ledarnätverk

Programöversikt

Format

Gruppträffar eller individuellt

Prisindikation

För ett individuellt program:
39 000 kr exkl. moms/medarbetare
45 000 kr exkl. moms/mellanchef
55 000 kr exkl. moms/VD och Exekutiv nivå

Ledarutvecklingsprogram för grupper kan variera mycket och prissätts efter varje upplägg

JAG leder mig själv

Få receptet som du har med dig hela livet

Vi bygger från grunden och du får en struktur som du har med dig hela livet. Du får en tydlighet i vem du är, vad du vill och hur du ska nå framgång och leva ett balanserat liv. Hemma och på arbetet. Över 1000 personer har gått programmet och den vanligaste kommentaren är “Jag har aldrig känt mig så lugn och samtidigt så full av energi”.

Exempel på innehåll att arbeta med

Stärkt självbild

Förstå dig själv från grunden. Bygg en stärkt självkänsla och självförtroende. Bli ännu tryggare i dig själv, din roll och dina prestationer.

Finn inre lugn och balans

När du lär känna dig själv på djupet och får verktyg för att leda dig själv blir du motståndskraftig och motiverad. Samtidigt infinner det sig ett lugn.

Förbättrad kommunikation

Lära dig grunderna till bättre kommunikation och samarbete. Utveckla mod till att att stå upp för dig själv. Få verktyg för att lösa konflikter på ett smidigt sätt.

Hantera utmaningar

Även med starkt personligt ledarskap kommer du att prövas i livet, men du lär dig hur du ska hantera motgångar, kritik och tuffa situationer.

Framgångsrik grundattityd

Utveckla ditt mindset till att bli positivare och mer lösningsorienterat. Alstra motivation och minska din inre stress.

Sätta och nå mål

Få klarhet i vad du vill! Ta fram mål som motiverar dig. Skapa förutsättningar för att skapa det liv du önskar. Privat och yrkesmässigt.

Fördelar med programmet
Ett starkt personligt ledarskap driver individuell och organisatorisk framgång

För verksamheten

Individer med starkt personligt ledarskap är trygga, självgående och ansvarsfulla. De är motiverade och bidrar till en lösningsfokuserad anda på arbetsplatsen och blir ofta positiva förebilder för andra att kopiera. De ser möjligheter där många andra ser hinder och även om de ofta är framåtlutade har de verktyg för att inte låta sin kraft övergå i obalans och stress. De är harmoniska och kan lugna både sig själva och omgivningen.

Ett starkt personligt ledarskap är en förutsättning för att kunna bli en framgångsrik ledare för andra.

För deltagaren

Genom att arbeta med det personliga ledarskapet får du bygga en trygghet inifrån. Du arbetar upp en stark självkänsla och självförtroende och en klar bild över vem du är och hur du fungerar. Genom att förtydliga dina värderingar får du en kompass som hjälper dig att navigera rätt i livet. Du lär dig att arbeta med mål på ett motiverat och strukturerat sätt vilket du har nytta av både privat och i arbetet. Under processens gång får du verktyg för att hantera hinder på din väg och du lär dig de viktigaste nycklarna bakom att bygga en varaktig motivation och hur man förebygger och hanterar stress. 

Efter programmet kommer du att känna stärkt tillit både till dig själv och omgivningen. Du blir en trygg, stark kraft att räkna med. Både på arbetet och privat.

Våra kunder

Certifierad ledarskapsutvecklare med ett brinnande intresse för att göra skillnad på riktigt.

Therese har i över tio års tid framgångsrikt utvecklat ledare och organisationer – många av företagen har blivit utsedda till de främsta i sin bransch. Hon har även coachat hundratals ungdomar i personligt ledarskap, hjälpt UF-företag att utveckla sina företagsidéer samt agerat mentor för unga entreprenörer. 

Therese besitter över 25 års ledarerfarenhet som marknadsdirektör, försäljningschef, VD och styrelseordförande. Sedan 2012 driver hon eget inom ledarutveckling där Future On Board är ett eget utvecklat koncept.

Som ledarutvecklare strävar Therese ständigt efter långa kundrelationer och hon går alltid den extra milen för att varje individ ska få det som den behöver för att må bra och lyckas i sitt arbete.

Meriter

Elle Hoveman

Elle Hoveman

KOORDINATOR UNGA PROFESSIONELLA OCH MARKNADSFÖRING

Stolt ambassadör för Future On Board - Young Professionals

Efter att ha gått programmet “Jag leder mig själv – anpassat för Unga Professionella!” utvecklade jag mitt sätt att tänka och jag förstod att min framtid ligger i mina händer. Att allt jag tänker och gör påverkar hur det går för mig. Det skapar också trygghet eftersom jag kan välja och att det är upp till mig hur jag vill forma mitt liv och min framtid.

Det är därför fullt naturligt för mig att vara behjälplig när vi arbetar med unga inom Future On Board. Jag är med och fixar mycket bakom kulisserna och jag säkerställer att programmet har ett innehåll och ett språk som passar den yngre generationen. 

Jag är mycket intresserad av färg och form, så jag har även en roll i att vara delaktig i framtagningen av marknadsföringsmaterial inom Future On Board.

Jan Lauritzen

Certifierad ledarutvecklare

Med nyfikenhet och empati uppmuntrar Jan dig att både upptäcka och nå din potential. Han ger dig de verktyg och den struktur som du behöver på din utvecklingsresa mot dina mål.

Jan har närmare 30 års ledarerfarenhet som bl a VD, inköpschef, logistikchef, produktionschef och Lean-manager inom multinationella industriföretag samt som egenföretagare.  

Som erfaren ledarutvecklare har han haft uppdrag i mer än 130 företag.  Hans pragmatiska och generösa stil gör att han alltid ser möjligheter, även när livet emellanåt kan vara tufft.

Erik Waesterberg

Certifierad ledarutvecklare

Erik möter dig med ett positivt, öppet sinne och ger dig verktyg att analysera din utvecklingspotential. Med engagemang och humor får du utmanande och kloka infallsvinkar som leder dig framåt. Hans intresse av dig både som människa och i din profession ger dig handlingskraft i ditt ledarskap.

Erik är civilingenjör och har tjugo års ledarerfarenhet som VD, marknadschef och konsultchef. Hans livserfarenheter som ledare och pappa leder till ständig utveckling och närvaro i mötet med dig som kund.

Mona Brenkle Gejer

Certifierad ledarutvecklare

Mona har en förmåga att få människor att tro mer på sin egen förmåga och potential. Hon vägleder dig till insikter som stärker dig och skapar förutsättningar för din utveckling.

Hon lyfter dig och utmanar dig med inlevelse och värme. Mona är civilingenjör, har studier i management, pedagogik och psykologi, är yoga- och meditationslärare med erfarenhet som chef inom stora och medelstora företag. Hon är själv i ständig utveckling genom en omättlig nyfikenhet.

Blir du nyfiken? Boka ett förutsättningslöst möte med Mona.

Certifierad ledarskapsutvecklare med ett brinnande intresse för att göra skillnad på riktigt.

Therese har i 15 års tid utvecklat ledare och organisationer. Många av företagen har blivit utsedda till de främsta i sin bransch. Hon har även coachat hundratals ungdomar i personligt ledarskap, hjälpt UF-företag att utveckla sina företagsidéer samt agerat mentor för unga entreprenörer. 

Therese besitter över 25 års ledarerfarenhet som marknadsdirektör, försäljningschef, VD och styrelseordförande. Sedan 2012 driver hon eget inom ledarutveckling där Future On Board är ett eget utvecklat koncept.

Som ledarutvecklare strävar Therese ständigt efter långa kundrelationer och hon går alltid den extra milen för att varje individ ska få det som den behöver för att må bra och lyckas i sitt arbete.

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med över 20 års erfarenhet av produktutveckling och ledarskap.

Andreas har alltid brunnit för det holistiska: en balanserad helhet. Dels för att man lättare kan vara autentisk (sitt riktiga jag och inte den man tror att man ska vara), dels för att man får ett flyt i livet; både privat och professionellt. Han närmar sig allt med ett funktionellt sinne och tvekar inte på att utmana eller testa något nytt. 

Kommentarer från Andreas tidigare medarbetare: “Engagerad och positiv med proaktivt samt affärs- och målinriktad. Nyfiken och villig att alltid lära sig något nytt. Öppen för nya idéer. Tror på individen och autonomi för denne. Håller inte på med micro-management. Tålmodig lyssnare, lätt att prata med och bra på att snabbt se helhet samt förstå hur man effektivt kommer vidare. Naturlig och lugn auktoritet men kräver ingen uppmärksamhet.”

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med en drivkraft att utveckla människor inom alla områden och nå uppsatta mål.

Ola är en livsbejakande, tävlingsinriktad och positiv trebarnsfar från Höllviken. Lång och bred ledarerfarenhet från bland annat Samhall, Procurator, Bergendahlsgruppen och IKEA. 

Ola är en “tuff mjukis” som gillar att utmana och är mycket tydlig. Han värdesätter struktur och resultat samtidigt som han är en mycket god lyssnare och mån om att alla ska trivas och må bra. Humor och öppenhet är också viktigt och Ola tycker att man inte ska ta sig själv på allt för stort allvar även om man brukar allvar. 

Olas värderingar – frihet, relationer och resultat – går även igen i hans roll som ledarutvecklare. “Du ska jobba med mig för att du vill. Inte för att du måste”. Även Ola tror på långsiktiga relationer. “Det finns inga genvägar till långsiktigt varaktiga resultat. Speciellt inte inom det vi arbetar med” menar Ola.

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med över 15 års erfarenhet från olika chefsbefattningar.

Lotta Stagne har en lång erfarenhet från olika chefsbefattningar och är väl bekant med en ledares utmanande vardag och miljö. Pressen som en ledare utsätts för och besluten de måste fatta. Lottas styrka är hennes eget självklara ledarskap, som ett resultat av en högst medveten och personlig utvecklingsresa, delvis ”tack vare” en utmattning kring millennieskiftet. Hon står hon idag för ett mänskligt, modigt och närvarande ledarskap.

Med en självklar förmåga bygger hon förtroende samt öppenhet och skapar en perfekt miljö för lärande och utveckling på hög nivå. Drivkraften har alltid varit utveckling i alla former och gärna tillsammans med andra.

Meriter

Certifierad ledarskapsutvecklare med ett brinnande intresse för att göra skillnad på riktigt.

Med över tio års erfarenhet inom ledarutveckling har Therese  framgångsrikt utvecklat hundratals ledare och ledningsgrupper. Hon har även coachat hundratals ungdomar i personligt ledarskap, hjälpt UF-företag att utveckla sina företagsidéer samt agerat mentor för unga entreprenörer.

Therese har en bakgrund som civilekonom och besitter över 20 års erfarenhet som marknadsdirektör, försäljningschef och VD.

De företag Therese arbetat med visar på stärkt tillväxt och många av företagen har blivit utsedda till de främsta i sin bransch. Therese strävar ständigt efter långa kundrelationer och hon går alltid den extra milen för att varje individ ska få det som den behöver för att må bra och lyckas i sitt arbete.

Meriter