FUTURE
ON BOARD - F.O.B

Vi utvecklar unga professionella till att leda morgondagen

ERFARENHET

Vi har utvecklat individer i Personligt Ledarskap i över 10 år. Vi vet vad vi gör och varför. Behovet av Personligt Ledarskap för unga har aldrig varit större.

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Det här är inte bara ett projekt eller ”quick-fix”, det är ett livslångt åtagande. Vi finns här för dig - idag och imorgon!

RESULTAT

Genom att kombinera utbildning med praktik - går vi från ord till handling. Detta leder till framgångsrika resultat.

Våra tjänster

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

black icon two friends

Unga professionella

För att ge dig den bästa starten i livet lär vi dig hur du kan leda dig själv och bygga upp en motståndskraft mot de ökade kraven – både privat och ut i yrkeslivet. Med verktyg och träning i personligt ledarskap får du den handbok du behöver för att nå toppen på ett framgångsrikt sätt.

black icon job search

Arbetsgivare

Du får unga, motiverade medarbetare som både arbetar och agerar ambassadör åt dig. En gyllene resurs som många företag desperat letar efter! Samtidigt bidrar du även till att nå 6 av EU:s globala hållbarhetsmål.

black icon deal

Sponsor

Som partner hos oss stödjer du både utvecklingen av unga professionella samtidigt som du gör det möjligt att överbrygga klyftan snabbare. Som bonus bidrar du även till att nå 6 av EU:s globala hållbarhetsmål!

F.O.B
Företag

Är du företagare och vill ge dina unga anställda en bra start i arbetslivet och samtidigt dra fördelar av mer motiverade medarbetare, lättare att rekrytera och bli ett företag som unga gillar och vill arbeta hos? Kontakta oss idag för ett upplägg som passar er!

a group of friends celebrating on the beach
business working technology technology office laptop laptop computer success typing tech coding

F.O.B
Öppna sessioner

Vi erbjuder öppna sessioner för ungdomar mellan 16-30 år (anställda eller i privat regi) med flera kursstarter per år.  Interaktivt och kollaborativt lärande med insiktsfulla diskussioner under totalt 6 sessioner + Introduktion. Minst 5 och max 12 deltagare per grupp. Hör av dig så hittar vi en start som passar dig!

F.O.B
En-till-en

Vi erbjuder individuell coachning i Personligt Ledarskap där du får tillgång till exklusiv träning och utbildning under 6 sessioner + Introdutktion tillsammans med en ungdomscoach. Du bestämmer själv vilka tider som passar bäst. Du kan delta som anställd eller privat. Kontakta oss för boka eller för att testa ett coachningspass!

a business woman career consultant talks to her client in a cafe

Röster från deltagare