FUTURE
ON BOARD - F.O.B

Vi utvecklar unga professionella till att leda morgondagen

ERFARENHET

Vi har utvecklat individer i Personligt Ledarskap i över 10 år. Vi vet vad vi gör och varför. Behovet av Personligt Ledarskap för unga har aldrig varit större.

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Det här är inte bara ett projekt eller ”quick-fix”, det är ett livslångt åtagande. Vi finns här för dig - idag och imorgon!

RESULTAT

Genom att kombinera utbildning med praktik - går vi från ord till handling. Detta leder till framgångsrika resultat.

Våra tjänster

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

black icon two friends

Unga professionella

För att ge dig den bästa starten i livet lär vi dig hur du kan leda dig själv och bygga upp en motståndskraft mot de ökade kraven – både privat och ut i yrkeslivet. Med verktyg och träning i personligt ledarskap får du den handbok du behöver för att nå toppen på ett framgångsrikt sätt.

black icon job search

Arbetsgivare

Du får unga, motiverade medarbetare som både arbetar och agerar ambassadör åt dig. En gyllene resurs som många företag desperat letar efter! Samtidigt bidrar du även till att nå 6 av EU:s globala hållbarhetsmål.

black icon deal

Sponsor

Som partner hos oss stödjer du både utvecklingen av unga professionella samtidigt som du gör det möjligt att överbrygga klyftan snabbare. Som bonus bidrar du även till att nå 6 av EU:s globala hållbarhetsmål!

F.O.B
Företag

Är du företagare och vill ge dina unga anställda en bra start i arbetslivet och samtidigt dra fördelar av mer motiverade medarbetare, lättare att rekrytera och bli ett företag som unga gillar och vill arbeta hos? Kontakta oss idag för ett upplägg som passar er!

a group of friends celebrating on the beach
business working technology technology office laptop laptop computer success typing tech coding

F.O.B
Öppna sessioner

Vi erbjuder öppna sessioner för ungdomar mellan 16-30 år (anställda eller i privat regi) med flera kursstarter per år.  Interaktivt och kollaborativt lärande med insiktsfulla diskussioner under totalt 6 sessioner + Introduktion. Minst 5 och max 12 deltagare per grupp. Hör av dig så hittar vi en start som passar dig!

F.O.B
En-till-en

Vi erbjuder individuell coachning i Personligt Ledarskap där du får tillgång till exklusiv träning och utbildning under 6 sessioner + Introdutktion tillsammans med en ungdomscoach. Du bestämmer själv vilka tider som passar bäst. Du kan delta som anställd eller privat. Kontakta oss för boka eller för att testa ett coachningspass!

a business woman career consultant talks to her client in a cafe

Röster från deltagare

Certified leader developer with a driving force to develop people in all areas and achieve set goals.

Ola is a life-affirming, competitive and positive father of three from Höllviken. He has a long and broad management experience including companies such as IKEA, Samhall, Procurator, Bergendahlsgruppen, etc.

Ola is what you would call a ”prickly pear” – tough on the outside but soft on the inside – who likes a challenge and is also very intelligible. He values structure and results at the same time as he is a very good listener and always make sure that everyone is comfortable and well. Humor and openness are also important, and Ola thinks you shouldn’t take yourself too seriously, even if we’re dealing with serious aspects. 

Ola’s values, freedom, relationships and results, are also reflected in his role as a leader developer. “You have to work with me because you want to. Not because you have to”. Ola also believes in long-term relationships. “There are no shortcuts to long-term lasting results. Especially not in the field we work in.” says Ola.

Qualifications

Certifierad ledarutvecklare med över 20 års erfarenhet av produktutveckling och ledarskap.

Andreas har alltid brunnit för det holistiska: en balanserad helhet. Dels för att man lättare kan vara autentisk (sitt riktiga jag och inte den man tror att man ska vara), dels för att man får ett flyt i livet; både privat och professionellt. Han närmar sig allt med ett funktionellt sinne och tvekar inte på att utmana eller testa något nytt. 

Kommentarer från Andreas tidigare medarbetare: “Engagerad och positiv med proaktivt samt affärs- och målinriktad. Nyfiken och villig att alltid lära sig något nytt. Öppen för nya idéer. Tror på individen och autonomi för denne. Håller inte på med micro-management. Tålmodig lyssnare, lätt att prata med och bra på att snabbt se helhet samt förstå hur man effektivt kommer vidare. Naturlig och lugn auktoritet men kräver ingen uppmärksamhet.”

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med över 30 års erfarenhet av att utveckla individer och organisationer.

Susanne har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla individer och organisationer genom att lyfta förmågan att kommunicera och leda, skapa starka relationer samt att stärka mod och självförtroende. 

Susanne har jobbat med allt från enskilda individer till ledningsgrupper i stora och små företag, i Sverige och Norden främst. Under de senaste 8 åren har hon varit en del av organisationen som levererar Swedish Open i Båstad. 

Susannes styrka ligger i att skapa förtroende och att våga utmana för att lyfta nivån på resultaten. Hon drivs av att bidra till att människor plockar fram och använder hela sin potential. 

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med en drivkraft att utveckla människor inom alla områden och nå uppsatta mål.

Ola är en livsbejakande, tävlingsinriktad och positiv trebarnsfar från Höllviken. Lång och bred ledarerfarenhet från bland annat Samhall, Procurator, Bergendahlsgruppen och IKEA. 

Ola är en “tuff mjukis” som gillar att utmana och är mycket tydlig. Han värdesätter struktur och resultat samtidigt som han är en mycket god lyssnare och mån om att alla ska trivas och må bra. Humor och öppenhet är också viktigt och Ola tycker att man inte ska ta sig själv på allt för stort allvar även om man brukar allvar. 

Olas värderingar – frihet, relationer och resultat – går även igen i hans roll som ledarutvecklare. “Du ska jobba med mig för att du vill. Inte för att du måste”. Även Ola tror på långsiktiga relationer. “Det finns inga genvägar till långsiktigt varaktiga resultat. Speciellt inte inom det vi arbetar med” menar Ola.

Meriter

Certifierad ledarskapsutvecklare med ett brinnande intresse för att göra skillnad på riktigt.

Med över 6000 coachingtimmar i bagaget har Therese idag framgångsrikt hjälpt hundratals ledare på både individuell- och organisationsnivå. Hon har även coachat hundratals ungdomar i personligt ledarskap, hjälpt UF-företag att utveckla sina företagsidéer samt agerat mentor för unga entreprenörer.

Therese har en bakgrund som civilekonom och besitter över 20 års erfarenhet som marknadsdirektör, försäljningschef och VD. Idag driver hon både Future On Board tillsammans med Situationsinriktad Ledarutveckling. 

De företag Therese arbetat med visar på stärkt tillväxt och många av företagen har blivit utsedda till de främsta i sin bransch. Therese strävar ständigt efter långa kundrelationer och hon går alltid den extra milen för att varje individ ska få det som den behöver för att må bra och lyckas i sitt arbete.

Meriter