Situationsinriktad ledarutveckling för hela organsationen.
situationsinriktad Ledarutveckling

Skräddarsydd ledarutveckling för din organisation

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inriktat på att utbilda och träna era ledare i de moment som ni behöver bli säkrare i.

Dagens utmaningar

Ledarskap i en snabbrörlig värld

Att vara ledare idag är för många en stor utmaning. Utbrett ansvar, höga förväntningar och ständigt ökande krav. Tiden upplevs som allt mer knapp och det är ofta svårt att få ihop dygnets alla timmar och få en god balans.

Ett format som går snett mot strömmen

För att matcha vår nutid och ge ledarna en ärlig chans till att även mäkta med egenutveckling och ledarträning erbjuder vi en unik form av ledarutveckling som går snett mot strömmen. 

Vår lösning

Utveckla era ledare som individer och resultatansvariga

Ge era ledare den utbildning och träning som de behöver för att  för att bli framgångsrika ledare genom att stärka deras personliga ledarskap, ledarskapsfärdigheter och att driva resultat.

Bygg ett högpresterande framgångsrikt team

Vi hjälper er att bygga ett starkt och samspelt team där varje individ utnyttjar sin fulla potential, arbetar mot gemensamma mål och skapar framgångsrika resultat.

Räkna hem er investering och uppnå långsiktiga resultat

Genom vår ledarutveckling får ni verktygen och strategierna som krävs för att säkerställa att er investering ger mätbara och hållbara resultat.

Lösning efter yrkesroll

Ledarutveckling för hela organisationen

Mellanchef

Mellanchef

Ledningsgrupp

Ledningsgrupp

Säljteamet

Säljteamet

Våra lösningar

Skräddarsydda lösningar för din verksamhet

Varje program designas utifrån er situation och behov. Vi vet dock att utveckling som blir långsiktigt hållbar tar tid. Därför arbetar vi inte med några ”quick fixes”.

Fokus på helhet

Vi fokuserar på att utveckla era ledare som individer, ledare och resultatansvariga. Varje ledare får den verktygslåda, utbildning och träning som den behöver för att utvecklas i sin unika situation.

Anpassat innehåll för varje ledare

I de fall vi arbetar med en grupp separeras gemensamma delar från individuella vilket skapar utveckling både på gruppnivå och enskilt.

Effektivt och tidsbesparande

Vårt program tar inte tid och kraft. Tvärtom! 99% av deltagarna anser sig ha tjänat tid och fått ökad motivation.

Flexibelt och anpassningsbart

Även om vi arbetar strukturerat i varje process kan vi alltid göra justeringar om situationen eller behoven förändras. Något som är mycket uppskattat av våra kunder.

Framtidsorienterad ledarutveckling

Dokumenterade resultat och tillgång till den senaste forskningen

Genom vår ledarutveckling får ni inte bara en beprövad och dokumenterad metod, utan även tillgång till uppdaterad forskning och teknik. Vi arbetar både nationellt och internationellt och har en gedigen referenslista med olika typer av verksamheter, vilket visar på vår bredd och erfarenhet. 

Merparten av våra verktyg och teoretiska ramar är översatta till engelska och samtliga ledarutvecklare har vana av att arbeta i internationell miljö.

Börja er resa mot framgång idag

Nyfiken på att höra om vilka resultat vi skulle kunna skapa för er? Boka in ett givande möte idag! 

Jan Lauritzen

Certifierad ledarutvecklare

Med nyfikenhet och empati uppmuntrar Jan dig att både upptäcka och nå din potential. Han ger dig de verktyg och den struktur som du behöver på din utvecklingsresa mot dina mål.

Jan har närmare 30 års ledarerfarenhet som bl a VD, inköpschef, logistikchef, produktionschef och Lean-manager inom multinationella industriföretag samt som egenföretagare.  

Som erfaren ledarutvecklare har han haft uppdrag i mer än 130 företag.  Hans pragmatiska och generösa stil gör att han alltid ser möjligheter, även när livet emellanåt kan vara tufft.

Erik Waesterberg

Certifierad ledarutvecklare

Erik möter dig med ett positivt, öppet sinne och ger dig verktyg att analysera din utvecklingspotential. Med engagemang och humor får du utmanande och kloka infallsvinkar som leder dig framåt. Hans intresse av dig både som människa och i din profession ger dig handlingskraft i ditt ledarskap.

Erik är civilingenjör och har tjugo års ledarerfarenhet som VD, marknadschef och konsultchef. Hans livserfarenheter som ledare och pappa leder till ständig utveckling och närvaro i mötet med dig som kund.

Mona Brenkle Gejer

Certifierad ledarutvecklare

Mona har en förmåga att få människor att tro mer på sin egen förmåga och potential. Hon vägleder dig till insikter som stärker dig och skapar förutsättningar för din utveckling.

Hon lyfter dig och utmanar dig med inlevelse och värme. Mona är civilingenjör, har studier i management, pedagogik och psykologi, är yoga- och meditationslärare med erfarenhet som chef inom stora och medelstora företag. Hon är själv i ständig utveckling genom en omättlig nyfikenhet.

Blir du nyfiken? Boka ett förutsättningslöst möte med Mona.

Certifierad ledarskapsutvecklare med ett brinnande intresse för att göra skillnad på riktigt.

Therese har i över tio års tid framgångsrikt utvecklat ledare och organisationer – många av företagen har blivit utsedda till de främsta i sin bransch. Hon har även coachat hundratals ungdomar i personligt ledarskap, hjälpt UF-företag att utveckla sina företagsidéer samt agerat mentor för unga entreprenörer. 

Therese besitter över 25 års ledarerfarenhet som marknadsdirektör, försäljningschef, VD och styrelseordförande. Sedan 2012 driver hon eget inom ledarutveckling där Future On Board är ett eget utvecklat koncept.

Som ledarutvecklare strävar Therese ständigt efter långa kundrelationer och hon går alltid den extra milen för att varje individ ska få det som den behöver för att må bra och lyckas i sitt arbete.

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med över 20 års erfarenhet av produktutveckling och ledarskap.

Andreas har alltid brunnit för det holistiska: en balanserad helhet. Dels för att man lättare kan vara autentisk (sitt riktiga jag och inte den man tror att man ska vara), dels för att man får ett flyt i livet; både privat och professionellt. Han närmar sig allt med ett funktionellt sinne och tvekar inte på att utmana eller testa något nytt. 

Kommentarer från Andreas tidigare medarbetare: “Engagerad och positiv med proaktivt samt affärs- och målinriktad. Nyfiken och villig att alltid lära sig något nytt. Öppen för nya idéer. Tror på individen och autonomi för denne. Håller inte på med micro-management. Tålmodig lyssnare, lätt att prata med och bra på att snabbt se helhet samt förstå hur man effektivt kommer vidare. Naturlig och lugn auktoritet men kräver ingen uppmärksamhet.”

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med en drivkraft att utveckla människor inom alla områden och nå uppsatta mål.

Ola är en livsbejakande, tävlingsinriktad och positiv trebarnsfar från Höllviken. Lång och bred ledarerfarenhet från bland annat Samhall, Procurator, Bergendahlsgruppen och IKEA. 

Ola är en “tuff mjukis” som gillar att utmana och är mycket tydlig. Han värdesätter struktur och resultat samtidigt som han är en mycket god lyssnare och mån om att alla ska trivas och må bra. Humor och öppenhet är också viktigt och Ola tycker att man inte ska ta sig själv på allt för stort allvar även om man brukar allvar. 

Olas värderingar – frihet, relationer och resultat – går även igen i hans roll som ledarutvecklare. “Du ska jobba med mig för att du vill. Inte för att du måste”. Även Ola tror på långsiktiga relationer. “Det finns inga genvägar till långsiktigt varaktiga resultat. Speciellt inte inom det vi arbetar med” menar Ola.

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med över 15 års erfarenhet från olika chefsbefattningar.

Lotta Stagne har en lång erfarenhet från olika chefsbefattningar och är väl bekant med en ledares utmanande vardag och miljö. Pressen som en ledare utsätts för och besluten de måste fatta. Lottas styrka är hennes eget självklara ledarskap, som ett resultat av en högst medveten och personlig utvecklingsresa, delvis ”tack vare” en utmattning kring millennieskiftet. Hon står hon idag för ett mänskligt, modigt och närvarande ledarskap.

Med en självklar förmåga bygger hon förtroende samt öppenhet och skapar en perfekt miljö för lärande och utveckling på hög nivå. Drivkraften har alltid varit utveckling i alla former och gärna tillsammans med andra.

Meriter

Certifierad ledarskapsutvecklare med ett brinnande intresse för att göra skillnad på riktigt.

Med över 6000 coachingtimmar i bagaget har Therese idag framgångsrikt hjälpt hundratals ledare på både individuell- och organisationsnivå. Hon har även coachat hundratals ungdomar i personligt ledarskap, hjälpt UF-företag att utveckla sina företagsidéer samt agerat mentor för unga entreprenörer.

Therese har en bakgrund som civilekonom och besitter över 20 års erfarenhet som marknadsdirektör, försäljningschef och VD. Idag driver hon både Future On Board tillsammans med Situationsinriktad Ledarutveckling. 

De företag Therese arbetat med visar på stärkt tillväxt och många av företagen har blivit utsedda till de främsta i sin bransch. Therese strävar ständigt efter långa kundrelationer och hon går alltid den extra milen för att varje individ ska få det som den behöver för att må bra och lyckas i sitt arbete.

Meriter