Situationsinriktad ledarutveckling för hela organsationen.

Young Professionals

Vi utvecklar unga professionella till att leda morgondagen

Investera i dina unga medarbetare och upptäck drivkraften bakom innovation och framgång.

FUTURE ON BOARD PRESENTERAR

Låt oss framtidssäkra både er verksamhet och nästa generation

Vi utbildar unga i personligt ledarskap för att de ska klara de krav som arbetslivet ställer. I tätt samarbete med arbetsgivaren hjälps vi åt att få fler unga ombord till framtiden på ett hållbart sätt.

Utveckla dina unga

Genom att satsa på era unga medarbetare utvecklar ni en ny generation goda ambassadörer.

Employer Branding

Alla söker efter stjärnorna. Vi utvecklar dem och säkerställer att de vill arbeta hos er. Employment Branding – på riktigt.

Fokus på resultat

Genom att kombinera utbildning med praktik – går vi från ord till handling. Detta leder till framgångsrika resultat.

Vårt uppdrag

Tillsammans måste vi överbrygga gapet och se till att fler unga klarar av att ta sig ombord till ett hållbart arbetsliv. Vi har erfarenheten, verktygen och kunskapen för att hjälpa till i detta arbete.

Skräddarsydda program för unga

Investera i nästa generation

Genom att samarbeta med oss har du möjlighet att investera i Sveriges framtid. Våra unga! 

Vi rustar unga yrkesverksamma med de grundläggande färdigheter och kunskaper de behöver för att bidra till framgången i er organisation. Genom att stärka det personliga ledarskapet får ni unga som kan leda sig själva – ta eget ansvar, fatta välgrundade beslut och trivas i en miljö med högt tempo. Det finns inte ett sätt att få de unga ombord till framtiden. Är du arbetsgivare eller privatperson – kontakta oss för att hitta rätt spår för er!

Att navigera genom dagens arbetsliv

I dagens snabbt föränderliga arbetsmiljö står både unga yrkesverksamma och arbetsgivare inför en rad utmaningar. Här är några exempel:

Varför behöver unga stärka sitt personliga ledarskap?

De unga är vår framtid. Just nu går trenden åt fel håll och vi vill bidra till att fler unga klarar av att ta sig ombord till ett hållbart yrkesliv och säkra samhällsutvecklingen.

0 %
ökning av psykiska diagnoser eller psykofarmaka bland hos antalet unga vuxna (16-24 år) under det senaste decenniet.
0 x
mer vård för depression och ångestsyndrom inom barn- och ungdomspsykiatrin mellan 2006 och 2019.
0 %
av grundskoleelever får ofullständiga betyg, vilket påverkar självförsörjning och psykiskt välmående i framtiden.
0
miljarder kronor varje år uppskattas vara de totala samhällskostnaderna för psykiatriska tillstånd.

Källa: Socialstyrelsen, mind.se

Individuell coachning

En-till-en coachning

Individuell coachning i personligt ledarskap där du som ung professionell får tillgång till exklusiv träning och utbildning under totalt 6 sessioner+Intro tillsammans med en personlig coach. Passar arbetsgivare och privatpersoner.

För arbetsgivare

Bidra till ungas utveckling

Sätt upp ett eget program för alla era unga medarbetare och dra fördelar av utveckla motiverade unga som tar ansvar och visar på en hållbar motivation. Unga som kan prioritera och bidrar till en positiv företagskultur. Dagens och framtidens stjärnor! På köpet kan ni skryta om Employer Branding på riktigt och attrahera unga medarbetare!

För sponsorer

Alla lag behöver engagerade supportrar!

Hjälp oss att ta fler ungdomar ombord till framtiden! 

Det finns många olika sätt att stötta på. Sponsra ett “öppet program” eller investera i ett enskilt projekt. Möjligheterna är många! Oavsett vilket spår bidrar ni till att göra stor skillnad!

Jan Lauritzen

Certifierad ledarutvecklare

Med nyfikenhet och empati uppmuntrar Jan dig att både upptäcka och nå din potential. Han ger dig de verktyg och den struktur som du behöver på din utvecklingsresa mot dina mål.

Jan har närmare 30 års ledarerfarenhet som bl a VD, inköpschef, logistikchef, produktionschef och Lean-manager inom multinationella industriföretag samt som egenföretagare.  

Som erfaren ledarutvecklare har han haft uppdrag i mer än 130 företag.  Hans pragmatiska och generösa stil gör att han alltid ser möjligheter, även när livet emellanåt kan vara tufft.

Erik Waesterberg

Certifierad ledarutvecklare

Erik möter dig med ett positivt, öppet sinne och ger dig verktyg att analysera din utvecklingspotential. Med engagemang och humor får du utmanande och kloka infallsvinkar som leder dig framåt. Hans intresse av dig både som människa och i din profession ger dig handlingskraft i ditt ledarskap.

Erik är civilingenjör och har tjugo års ledarerfarenhet som VD, marknadschef och konsultchef. Hans livserfarenheter som ledare och pappa leder till ständig utveckling och närvaro i mötet med dig som kund.

Mona Brenkle Gejer

Certifierad ledarutvecklare

Mona har en förmåga att få människor att tro mer på sin egen förmåga och potential. Hon vägleder dig till insikter som stärker dig och skapar förutsättningar för din utveckling.

Hon lyfter dig och utmanar dig med inlevelse och värme. Mona är civilingenjör, har studier i management, pedagogik och psykologi, är yoga- och meditationslärare med erfarenhet som chef inom stora och medelstora företag. Hon är själv i ständig utveckling genom en omättlig nyfikenhet.

Blir du nyfiken? Boka ett förutsättningslöst möte med Mona.

Certifierad ledarskapsutvecklare med ett brinnande intresse för att göra skillnad på riktigt.

Therese har i över tio års tid framgångsrikt utvecklat ledare och organisationer – många av företagen har blivit utsedda till de främsta i sin bransch. Hon har även coachat hundratals ungdomar i personligt ledarskap, hjälpt UF-företag att utveckla sina företagsidéer samt agerat mentor för unga entreprenörer. 

Therese besitter över 25 års ledarerfarenhet som marknadsdirektör, försäljningschef, VD och styrelseordförande. Sedan 2012 driver hon eget inom ledarutveckling där Future On Board är ett eget utvecklat koncept.

Som ledarutvecklare strävar Therese ständigt efter långa kundrelationer och hon går alltid den extra milen för att varje individ ska få det som den behöver för att må bra och lyckas i sitt arbete.

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med över 20 års erfarenhet av produktutveckling och ledarskap.

Andreas har alltid brunnit för det holistiska: en balanserad helhet. Dels för att man lättare kan vara autentisk (sitt riktiga jag och inte den man tror att man ska vara), dels för att man får ett flyt i livet; både privat och professionellt. Han närmar sig allt med ett funktionellt sinne och tvekar inte på att utmana eller testa något nytt. 

Kommentarer från Andreas tidigare medarbetare: “Engagerad och positiv med proaktivt samt affärs- och målinriktad. Nyfiken och villig att alltid lära sig något nytt. Öppen för nya idéer. Tror på individen och autonomi för denne. Håller inte på med micro-management. Tålmodig lyssnare, lätt att prata med och bra på att snabbt se helhet samt förstå hur man effektivt kommer vidare. Naturlig och lugn auktoritet men kräver ingen uppmärksamhet.”

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med en drivkraft att utveckla människor inom alla områden och nå uppsatta mål.

Ola är en livsbejakande, tävlingsinriktad och positiv trebarnsfar från Höllviken. Lång och bred ledarerfarenhet från bland annat Samhall, Procurator, Bergendahlsgruppen och IKEA. 

Ola är en “tuff mjukis” som gillar att utmana och är mycket tydlig. Han värdesätter struktur och resultat samtidigt som han är en mycket god lyssnare och mån om att alla ska trivas och må bra. Humor och öppenhet är också viktigt och Ola tycker att man inte ska ta sig själv på allt för stort allvar även om man brukar allvar. 

Olas värderingar – frihet, relationer och resultat – går även igen i hans roll som ledarutvecklare. “Du ska jobba med mig för att du vill. Inte för att du måste”. Även Ola tror på långsiktiga relationer. “Det finns inga genvägar till långsiktigt varaktiga resultat. Speciellt inte inom det vi arbetar med” menar Ola.

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med över 15 års erfarenhet från olika chefsbefattningar.

Lotta Stagne har en lång erfarenhet från olika chefsbefattningar och är väl bekant med en ledares utmanande vardag och miljö. Pressen som en ledare utsätts för och besluten de måste fatta. Lottas styrka är hennes eget självklara ledarskap, som ett resultat av en högst medveten och personlig utvecklingsresa, delvis ”tack vare” en utmattning kring millennieskiftet. Hon står hon idag för ett mänskligt, modigt och närvarande ledarskap.

Med en självklar förmåga bygger hon förtroende samt öppenhet och skapar en perfekt miljö för lärande och utveckling på hög nivå. Drivkraften har alltid varit utveckling i alla former och gärna tillsammans med andra.

Meriter

Certifierad ledarskapsutvecklare med ett brinnande intresse för att göra skillnad på riktigt.

Med över 6000 coachingtimmar i bagaget har Therese idag framgångsrikt hjälpt hundratals ledare på både individuell- och organisationsnivå. Hon har även coachat hundratals ungdomar i personligt ledarskap, hjälpt UF-företag att utveckla sina företagsidéer samt agerat mentor för unga entreprenörer.

Therese har en bakgrund som civilekonom och besitter över 20 års erfarenhet som marknadsdirektör, försäljningschef och VD. Idag driver hon både Future On Board tillsammans med Situationsinriktad Ledarutveckling. 

De företag Therese arbetat med visar på stärkt tillväxt och många av företagen har blivit utsedda till de främsta i sin bransch. Therese strävar ständigt efter långa kundrelationer och hon går alltid den extra milen för att varje individ ska få det som den behöver för att må bra och lyckas i sitt arbete.

Meriter