Situationsinriktad ledarutveckling för hela organsationen.
För individer

Vi utbildar unga i Personligt Ledarskap

Skaffa “manualen” för ett framgångsrikt och balanserat liv!

För individer

Skaffa "manualen" för ett framgångsrikt och balanserat liv!

Med Future On Board får du utbildning och träning i personligt ledarskap – en ”manual” som hjälper dig komma ombord till arbetslivet.

Vi vill att du ska nå dina mål på ett positivt och hälsosamt sätt! Detta är inte skola – detta är en personlig utvecklingsresa som vi gör tillsammans med dig utifrån dina förutsättningar, behov och drömmar! Med Future On Board får du utbildning och träning i personligt ledarskap – en ”manual” som hjälper dig komma ombord till arbetslivet. 

Vad du får

Färdigheter för idag och imorgon

Vi vill att du ska nå dina mål på ett positivt och hälsosamt sätt! Detta är inte skola – detta är en personlig utvecklingsresa som vi gör tillsammans med dig utifrån dina förutsättningar, behov och drömmar!

Kunskap och verktyg för att söka ditt nästa jobb.

Utbildning och träning i personligt ledarskap – förmågan att leda dig själv.

Certifikat för “Personligt ledarskap ungdomsprogram”. En gyllene biljett till ditt nästa jobb!

Nätverk av rekryteringsföretag och andra "FOB:s"

4 steg för att komma ombord

Steg 1

Ungdomsprogram för personligt ledarskap

Detta program är speciellt utformat för unga människor och du får kunskap, verktyg och inspiration för att leda dig själv till din fulla potential! Programmet är på 6 tillfällen + en Introduktion och du kommer att lära dig mer om vem du är, dina styrkor, lära dig hur du sätter motiverande och balanserade mål – och hur du når dem! Du får också lära dig hur du kan övervinna hinder och förebygga stress och vikten av samarbete och tillit!
Hur bygga mig stark inifrån. Verktyg för att stärka min självkänsla, självförtroende, självbild. Lära mig hantera mina olika roller i livet. Jag som privatperson, arbetstagare, kompis, familjemedlem. Identifiera mina styrkor och hur jag ska använda dem i arbetslivet.
Vad är viktigt i mitt liv? Hur mina värderingar kan hjälpa mig leda mig själv på ett balanserat och tryggt sätt.
Hur vill jag att min framtid ska se ut? Vad är det för skillnad på drömmar/vision/mål och hur kan jag använda dem för att leva det liv som jag önskar. Vad krävs av mig för att jag ska nå dit? Jag lär mig att sätta mål och bygga en visionboard som ger mig motivation och arbetslust!
Jag lär mig utveckla en positiv grundattityd som hjälper mig att fokusera på lösningar och möjligheter istället för problem och hot. Jag får verktyg som hjälper mig att hantera mina känslor. Hur kommunicera på ett framgångsrikt sätt – göra mig förstådd och bli förstådd. Utveckla uthållighet och motståndskraft för att bemöta motgångar och misslyckanden på vägen.
Hur ska jag tänka för att hålla motivationen uppe? Hur göra för att undvika skadlig stress? Hur hantera stressiga perioder i mitt liv. Jag lär mig att prioritera och äga min tid.
Jag lär mig vikten av att visa tillit, tacksamhet och omtanke. Till mig själv och min omgivning.
Steg 2

Träna ditt personliga ledarskap i din vardag

Det bästa sättet att ta till sig ny kunskap är att praktisera den. Därför är arbetsplatsen/skolan en viktig del av F.O.B dvs att du tränar dina färdigheter i din vardag. . Är det på arbetsplatsen blir du guidad av en ledare som också är engagerad i programmet. Om du inte är anställd av en arbetsgivare idag men vill anmäla dig till ett FOB-program – kontakta oss så ser vi till att du kommer ombord!
Steg 3

Certifiering

För att bli certifierad behöver du:
Steg 4

F.O.B Rekryteringsbas

När du är certifierad sparas din profil i vår exklusiva F.O.B-databas:
Recensioner från deltagare

Skaffa "manualen" för ett framgångsrikt och balanserat liv!

Kontakta oss så hjälper vi dig att komma ombord till arbetslivet.

Jan Lauritzen

Certifierad ledarutvecklare

Med nyfikenhet och empati uppmuntrar Jan dig att både upptäcka och nå din potential. Han ger dig de verktyg och den struktur som du behöver på din utvecklingsresa mot dina mål.

Jan har närmare 30 års ledarerfarenhet som bl a VD, inköpschef, logistikchef, produktionschef och Lean-manager inom multinationella industriföretag samt som egenföretagare.  

Som erfaren ledarutvecklare har han haft uppdrag i mer än 130 företag.  Hans pragmatiska och generösa stil gör att han alltid ser möjligheter, även när livet emellanåt kan vara tufft.

Erik Waesterberg

Certifierad ledarutvecklare

Erik möter dig med ett positivt, öppet sinne och ger dig verktyg att analysera din utvecklingspotential. Med engagemang och humor får du utmanande och kloka infallsvinkar som leder dig framåt. Hans intresse av dig både som människa och i din profession ger dig handlingskraft i ditt ledarskap.

Erik är civilingenjör och har tjugo års ledarerfarenhet som VD, marknadschef och konsultchef. Hans livserfarenheter som ledare och pappa leder till ständig utveckling och närvaro i mötet med dig som kund.

Mona Brenkle Gejer

Certifierad ledarutvecklare

Mona har en förmåga att få människor att tro mer på sin egen förmåga och potential. Hon vägleder dig till insikter som stärker dig och skapar förutsättningar för din utveckling.

Hon lyfter dig och utmanar dig med inlevelse och värme. Mona är civilingenjör, har studier i management, pedagogik och psykologi, är yoga- och meditationslärare med erfarenhet som chef inom stora och medelstora företag. Hon är själv i ständig utveckling genom en omättlig nyfikenhet.

Blir du nyfiken? Boka ett förutsättningslöst möte med Mona.

Certifierad ledarskapsutvecklare med ett brinnande intresse för att göra skillnad på riktigt.

Therese har i över tio års tid framgångsrikt utvecklat ledare och organisationer – många av företagen har blivit utsedda till de främsta i sin bransch. Hon har även coachat hundratals ungdomar i personligt ledarskap, hjälpt UF-företag att utveckla sina företagsidéer samt agerat mentor för unga entreprenörer. 

Therese besitter över 25 års ledarerfarenhet som marknadsdirektör, försäljningschef, VD och styrelseordförande. Sedan 2012 driver hon eget inom ledarutveckling där Future On Board är ett eget utvecklat koncept.

Som ledarutvecklare strävar Therese ständigt efter långa kundrelationer och hon går alltid den extra milen för att varje individ ska få det som den behöver för att må bra och lyckas i sitt arbete.

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med över 20 års erfarenhet av produktutveckling och ledarskap.

Andreas har alltid brunnit för det holistiska: en balanserad helhet. Dels för att man lättare kan vara autentisk (sitt riktiga jag och inte den man tror att man ska vara), dels för att man får ett flyt i livet; både privat och professionellt. Han närmar sig allt med ett funktionellt sinne och tvekar inte på att utmana eller testa något nytt. 

Kommentarer från Andreas tidigare medarbetare: “Engagerad och positiv med proaktivt samt affärs- och målinriktad. Nyfiken och villig att alltid lära sig något nytt. Öppen för nya idéer. Tror på individen och autonomi för denne. Håller inte på med micro-management. Tålmodig lyssnare, lätt att prata med och bra på att snabbt se helhet samt förstå hur man effektivt kommer vidare. Naturlig och lugn auktoritet men kräver ingen uppmärksamhet.”

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med en drivkraft att utveckla människor inom alla områden och nå uppsatta mål.

Ola är en livsbejakande, tävlingsinriktad och positiv trebarnsfar från Höllviken. Lång och bred ledarerfarenhet från bland annat Samhall, Procurator, Bergendahlsgruppen och IKEA. 

Ola är en “tuff mjukis” som gillar att utmana och är mycket tydlig. Han värdesätter struktur och resultat samtidigt som han är en mycket god lyssnare och mån om att alla ska trivas och må bra. Humor och öppenhet är också viktigt och Ola tycker att man inte ska ta sig själv på allt för stort allvar även om man brukar allvar. 

Olas värderingar – frihet, relationer och resultat – går även igen i hans roll som ledarutvecklare. “Du ska jobba med mig för att du vill. Inte för att du måste”. Även Ola tror på långsiktiga relationer. “Det finns inga genvägar till långsiktigt varaktiga resultat. Speciellt inte inom det vi arbetar med” menar Ola.

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med över 15 års erfarenhet från olika chefsbefattningar.

Lotta Stagne har en lång erfarenhet från olika chefsbefattningar och är väl bekant med en ledares utmanande vardag och miljö. Pressen som en ledare utsätts för och besluten de måste fatta. Lottas styrka är hennes eget självklara ledarskap, som ett resultat av en högst medveten och personlig utvecklingsresa, delvis ”tack vare” en utmattning kring millennieskiftet. Hon står hon idag för ett mänskligt, modigt och närvarande ledarskap.

Med en självklar förmåga bygger hon förtroende samt öppenhet och skapar en perfekt miljö för lärande och utveckling på hög nivå. Drivkraften har alltid varit utveckling i alla former och gärna tillsammans med andra.

Meriter

Certifierad ledarskapsutvecklare med ett brinnande intresse för att göra skillnad på riktigt.

Med över 6000 coachingtimmar i bagaget har Therese idag framgångsrikt hjälpt hundratals ledare på både individuell- och organisationsnivå. Hon har även coachat hundratals ungdomar i personligt ledarskap, hjälpt UF-företag att utveckla sina företagsidéer samt agerat mentor för unga entreprenörer.

Therese har en bakgrund som civilekonom och besitter över 20 års erfarenhet som marknadsdirektör, försäljningschef och VD. Idag driver hon både Future On Board tillsammans med Situationsinriktad Ledarutveckling. 

De företag Therese arbetat med visar på stärkt tillväxt och många av företagen har blivit utsedda till de främsta i sin bransch. Therese strävar ständigt efter långa kundrelationer och hon går alltid den extra milen för att varje individ ska få det som den behöver för att må bra och lyckas i sitt arbete.

Meriter