Situationsinriktad ledarutveckling för hela organsationen.

Young Professionals

Vi utbildar unga i personligt ledarskap

Att ta sig ut i arbetslivet är för många unga förknippat med stor stress och många nya krav. Med Future On Board utbildar vi och tränar unga i självledarskap.
Om programmet

Introduktion

Vårt program för Young professionals är utformat för att passa ungdomar mellan 16-30 år. Varje deltagare får en eftertraktad ”manual” som hjälper dem att komma ombord till arbetslivet på ett hållbart sätt. De blir trygga i sig själva och lär känna sina styrkor och utvecklingsområden. Lär sig sätta och nå mål. Hantera stökiga känslor och motgångar och vikten av att hålla ut och bygga motivation. De får också lära sig övervinna hinder (inte minst mentala!), förebygga stress och vikten av samarbete och tillit. 

Programöversikt

Format

Livesända webmöten 

Prisindikation

Per deltagare: 9500 SEK exkl. moms. Kostnaden går att dela upp i fyra delar för privatpersoner.
Vårt erbjudande

Detta får varje deltagare

6 livesända webcoachningar á 2 h per tillfälle + Introduktion 30 min.

Session 1

Hur bygga mig stark inifrån. Verktyg för att stärka min självkänsla, självförtroende, självbild. Lära mig hantera mina olika roller i livet. Jag som privatperson, arbetstagare, kompis, familjemedlem. Identifiera mina styrkor och hur jag ska använda dem i arbetslivet.

Session 1

Självkännedom. Vem är jag?! Bygga mig stark inifrån!

Session 1

Självkännedom. Vem är jag?! Bygga mig stark inifrån!

Session 1

Självkännedom. Vem är jag?! Bygga mig stark inifrån!

Session 1

Självkännedom. Vem är jag?! Bygga mig stark inifrån!

Session 1

Självkännedom. Vem är jag?! Bygga mig stark inifrån!

Programinnehåll

Programmets utformning

6 livesända webcoachningar á 2 h per tillfälle + Introduktion 30 min.

Session 1

Självkännedom. Vem är jag?! Bygga mig stark inifrån!

Session 2

Mina olika roller i livet. Hur leda mig själv i dessa olika roller?

Session 3

Vad vill jag? Mina drömmar och lära mig att sätta och nå mål.

Session 4

Hantera hinder och motgångar på vägen mot mina mål.

Session 5

Bygga turbomotivation och hantera stress.

Session 6

Vikten av tillit, kommunikation och samarbete.

Detta får varje deltagare

På mötet coachas deltagarna i grupp. På vägen samlar deltagarna på sig konkreta verktyg för hur de kan leda sig själva och varje möte avslutas med att deltagarna sätter konkreta mål till vad de ska jobba med till nästa gång. Utvecklingen och resultaten blir synliga från dag ett eftersom de tränar sitt självledarskap i vardagen!

Recensioner från deltagare
Anmälan till öppet program

Ta kontroll över ditt personliga ledarskap

Genom ett balanserat och holistiskt tillvägagångssätt utforskar vi olika områden som stärker din självkänsla, ökar ditt självförtroende, skapar inre lugn och främjar en positiv och lösningsorienterad attityd. Vi hjälper dig att nå dina mål både privat och arbetsmässigt, förbättra din kommunikation, hantera konflikter samt skapa en bättre situation både på jobbet och i privatlivet.

Jan Lauritzen

Certifierad ledarutvecklare

Med nyfikenhet och empati uppmuntrar Jan dig att både upptäcka och nå din potential. Han ger dig de verktyg och den struktur som du behöver på din utvecklingsresa mot dina mål.

Jan har närmare 30 års ledarerfarenhet som bl a VD, inköpschef, logistikchef, produktionschef och Lean-manager inom multinationella industriföretag samt som egenföretagare.  

Som erfaren ledarutvecklare har han haft uppdrag i mer än 130 företag.  Hans pragmatiska och generösa stil gör att han alltid ser möjligheter, även när livet emellanåt kan vara tufft.

Erik Waesterberg

Certifierad ledarutvecklare

Erik möter dig med ett positivt, öppet sinne och ger dig verktyg att analysera din utvecklingspotential. Med engagemang och humor får du utmanande och kloka infallsvinkar som leder dig framåt. Hans intresse av dig både som människa och i din profession ger dig handlingskraft i ditt ledarskap.

Erik är civilingenjör och har tjugo års ledarerfarenhet som VD, marknadschef och konsultchef. Hans livserfarenheter som ledare och pappa leder till ständig utveckling och närvaro i mötet med dig som kund.

Mona Brenkle Gejer

Certifierad ledarutvecklare

Mona har en förmåga att få människor att tro mer på sin egen förmåga och potential. Hon vägleder dig till insikter som stärker dig och skapar förutsättningar för din utveckling.

Hon lyfter dig och utmanar dig med inlevelse och värme. Mona är civilingenjör, har studier i management, pedagogik och psykologi, är yoga- och meditationslärare med erfarenhet som chef inom stora och medelstora företag. Hon är själv i ständig utveckling genom en omättlig nyfikenhet.

Blir du nyfiken? Boka ett förutsättningslöst möte med Mona.

Certifierad ledarskapsutvecklare med ett brinnande intresse för att göra skillnad på riktigt.

Therese har i över tio års tid framgångsrikt utvecklat ledare och organisationer – många av företagen har blivit utsedda till de främsta i sin bransch. Hon har även coachat hundratals ungdomar i personligt ledarskap, hjälpt UF-företag att utveckla sina företagsidéer samt agerat mentor för unga entreprenörer. 

Therese besitter över 25 års ledarerfarenhet som marknadsdirektör, försäljningschef, VD och styrelseordförande. Sedan 2012 driver hon eget inom ledarutveckling där Future On Board är ett eget utvecklat koncept.

Som ledarutvecklare strävar Therese ständigt efter långa kundrelationer och hon går alltid den extra milen för att varje individ ska få det som den behöver för att må bra och lyckas i sitt arbete.

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med över 20 års erfarenhet av produktutveckling och ledarskap.

Andreas har alltid brunnit för det holistiska: en balanserad helhet. Dels för att man lättare kan vara autentisk (sitt riktiga jag och inte den man tror att man ska vara), dels för att man får ett flyt i livet; både privat och professionellt. Han närmar sig allt med ett funktionellt sinne och tvekar inte på att utmana eller testa något nytt. 

Kommentarer från Andreas tidigare medarbetare: “Engagerad och positiv med proaktivt samt affärs- och målinriktad. Nyfiken och villig att alltid lära sig något nytt. Öppen för nya idéer. Tror på individen och autonomi för denne. Håller inte på med micro-management. Tålmodig lyssnare, lätt att prata med och bra på att snabbt se helhet samt förstå hur man effektivt kommer vidare. Naturlig och lugn auktoritet men kräver ingen uppmärksamhet.”

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med en drivkraft att utveckla människor inom alla områden och nå uppsatta mål.

Ola är en livsbejakande, tävlingsinriktad och positiv trebarnsfar från Höllviken. Lång och bred ledarerfarenhet från bland annat Samhall, Procurator, Bergendahlsgruppen och IKEA. 

Ola är en “tuff mjukis” som gillar att utmana och är mycket tydlig. Han värdesätter struktur och resultat samtidigt som han är en mycket god lyssnare och mån om att alla ska trivas och må bra. Humor och öppenhet är också viktigt och Ola tycker att man inte ska ta sig själv på allt för stort allvar även om man brukar allvar. 

Olas värderingar – frihet, relationer och resultat – går även igen i hans roll som ledarutvecklare. “Du ska jobba med mig för att du vill. Inte för att du måste”. Även Ola tror på långsiktiga relationer. “Det finns inga genvägar till långsiktigt varaktiga resultat. Speciellt inte inom det vi arbetar med” menar Ola.

Meriter

Certifierad ledarutvecklare med över 15 års erfarenhet från olika chefsbefattningar.

Lotta Stagne har en lång erfarenhet från olika chefsbefattningar och är väl bekant med en ledares utmanande vardag och miljö. Pressen som en ledare utsätts för och besluten de måste fatta. Lottas styrka är hennes eget självklara ledarskap, som ett resultat av en högst medveten och personlig utvecklingsresa, delvis ”tack vare” en utmattning kring millennieskiftet. Hon står hon idag för ett mänskligt, modigt och närvarande ledarskap.

Med en självklar förmåga bygger hon förtroende samt öppenhet och skapar en perfekt miljö för lärande och utveckling på hög nivå. Drivkraften har alltid varit utveckling i alla former och gärna tillsammans med andra.

Meriter

Certifierad ledarskapsutvecklare med ett brinnande intresse för att göra skillnad på riktigt.

Med över 6000 coachingtimmar i bagaget har Therese idag framgångsrikt hjälpt hundratals ledare på både individuell- och organisationsnivå. Hon har även coachat hundratals ungdomar i personligt ledarskap, hjälpt UF-företag att utveckla sina företagsidéer samt agerat mentor för unga entreprenörer.

Therese har en bakgrund som civilekonom och besitter över 20 års erfarenhet som marknadsdirektör, försäljningschef och VD. Idag driver hon både Future On Board tillsammans med Situationsinriktad Ledarutveckling. 

De företag Therese arbetat med visar på stärkt tillväxt och många av företagen har blivit utsedda till de främsta i sin bransch. Therese strävar ständigt efter långa kundrelationer och hon går alltid den extra milen för att varje individ ska få det som den behöver för att må bra och lyckas i sitt arbete.

Meriter